Kultur

I Knastorps KulturKafé kan allt hända! Vi spelar teater, har musikkvällar, skapar olika sevärda installationer, vi täljer och skapar, har föreläsningar, läser dikter, anordnar mysiga sommarkvällar med speciella teman och gammaldags små Julaftnar!

Vill ni ha kalas eller är ni en grupp arbetskamrater eller ett gäng kompisar, en förening eller skola som vill boka in er i Knastorp? Vill ni ha ett trevligt samkväm i den småländska idyllen? Vi kan erbjuda ett program helt anpassat efter era önskemål. Självklart kan ni beställa enklare förtäring eller bara kaffe och kaka. Vi har 28 platser inomhus.

Knastorp Kaffe o Kultur samverkar med våra goda grannar i Gottes lada vilket vidgar möjligheterna att skapa ett evenemang som passar stor som liten grupp. Vi försöker att ha en grön tråd i allt vi gör och tillsammans planerar vi nu en lärorik Blomstersväng och Naturrunda som våra gäster kan åtnjuta när man vistas hos oss.

Kultur

Knastorps Syateljé

Det finns så mycket kläder och osytt tyg som man kan återanvända istället för att slänga eller köpa nytt. I vår syateljé återanvänder vi gamla tyger och skapar fina tygkassar och förkläden som vi säljer i vår lilla butik. Vi lagar, syr om, lägger upp byxor, slimmar skjortor och byter dragkedja m.m.

Kultur

Knastorps Butik

Vi säljer tygkassar och förkläden sydda i vår ateljé, Aleppotvål-giftfri hård tvål tillverkad enligt tusenårigt gammalt recept innehållande endast olivolja och lagerbärsolja, Böcker om Kryddor och medicinalväxter. Gör en god handling!

Kultur

Homeless

ett musikband med folkpopcountrymelankolisk stil.
Vi spelar bara låtar som funnits länge, vackra och viktiga, roliga och sorgsna, sånger som på alla sätt rör om i själ och hjärta. Boka oss!

Kultur

Uthyrning av säng: Behöver du ett enkelt och mycket billigt boende en eller ett par nätter så har vi två bäddar i vår stuga på tomten. Toalett och dusch i stora huset. Frukost kan beställas.

Uthyrning av teknik: Behöver du diverse teknik till ditt event så kan vi erbjuda mikrofoner, ljusrigg, myggor, mixerbord m.m.