Kultur

I Knastorps KulturKafé kan allt hända! Vi spelar teater, har musikkvällar, skapar olika sevärda installationer, vi täljer och skapar, har föreläsningar, läser dikter, anordnar mysiga sommarkvällar med speciella teman och gammaldags små Julaftnar!

Vill ni ha kalas eller är ni en grupp arbetskamrater eller ett gäng kompisar, en förening eller skola som vill boka in er i Knastorp? Vill ni ha ett trevligt samkväm i den småländska idyllen? Vi kan erbjuda ett program helt anpassat efter era önskemål. Självklart kan ni beställa enklare förtäring eller bara kaffe och kaka. Vi har 28 platser inomhus.

Knastorp Kaffe o Kultur samverkar med våra goda grannar i Gottes lada vilket vidgar möjligheterna att skapa ett evenemang som passar stor som liten grupp. Vi försöker att ha en grön tråd i allt vi gör och tillsammans planerar vi nu en lärorik Blomstersväng och Naturrunda som våra gäster kan åtnjuta när man vistas hos oss.

Homeless

ett musikband med folkpopcountrymelankolisk stil.
Vi spelar bara låtar som funnits länge, vackra och viktiga, roliga och sorgsna, sånger som på alla sätt rör om i själ och hjärta. Boka oss!

Kultur

 

Uthyrning av teknik: Behöver du diverse teknik till ditt event så kan vi erbjuda mikrofoner, ljusrigg, myggor, mixerbord m.m.